Media o nas

Podobno nie istniejesz gdy nie mówią o Tobie inni...
O nas mówią - a my mówimy o naszej pracy i pasjach.

Wrzesień 2017

W czasopiśmie branżowym Modna Bielizna do nagrody w konkursie Bra Wnętrze Roku 2017 - kategoria Nowoczesny Butik, nominowano nasze dwie członkinie: Blankę Gankowską właścicielkę "Madame Salon bra-fittingu" i Kasię Ludwiszewską właścicielkę "studioBRA".

W tym samym numerze do nagrody w konkursie Bra Wnętrze Roku 2017 - kategoria 100% Brafittingu, nominację otrzymały inne nasze członkinie: Joanna Margalska właścicielka "Chilli atelier brafittingu" i Natalija Dembek właścicielka "Natalii – Bielizna Twoich Marzeń"

Wrzesień 2017 V Salon Bielizny

Podczas V edcji Salonu Bielizny rozstrzygnięta została trzecia edycja konkursu Bra Wnętrze. W kategorii 100% Brafittingu nagrodzony został "Salon Madame" Blanki Gankowskiej, a tytuł Nowoczesnego Butiku otrzymało "Chilli Atelier Brafittingu" Joanny Margalskiej. Obydwie panie są członkiniami Stowarzyszenia Polskiego Brafittingu. Zwyciężczynie uhonorowane zostały statuetkami, indywidualnymi nagrodami od firm, a także zaproszeniem na targi paryskie w styczniu 2018 roku. Wyróżnienia za zakwalifikowanie do finału dostały inne nasze członkinie: Natalija Dembek z "Natalii – Bielizna Twoich Marzeń" i Kasia Ludwiszewska ze "studioBRA".
Zwyciężczynie Joanna i Blanka
Blanka i Joanna w Paryżu